Treenikuvia

Yasmin kuvasi menoa ja meininkiä eilisissä treeneissä, joten tässä tulee kuvia. Kaikki kuvat ovat siis Yasmin Eklundin.

Aina ehtii vähän poseerata jos on kuvaaja paikalla.

 

Todistusaineistoa onnistuneesta valssista:

Ensin kaksi hyppyä.

Sitten tiukka kaarros oikealle.

Huomatkaa valssin askeleet taustalla.

Ja tiukka käännös putkea kohti.

Sinne meni.

 

Todistettavasti se hankala rengaskin onnistui:

Näin terrieri torpataan kontaktille:

Salaisuus piilee Oscarin maksapullissa, jotka näyttävät maistuvan:

Keinu ei kuulunut päivän ohjelmaan, mutta Lennu ehti karata keinulle puomin jälkeen ja pääsi vähän säikähtämään kolahdusta, koska en ehtinyt hidastaa keinua vaikka ehdinkin vierelle kannustamaan ja palkkaamaan. Tehtiin sitten vihoviimeiseksi harjoituksesksi yksi rauhallinen keinu vahinkojen minimoimiseksi.

Kiitos Yassun löysin tänään myös helpon ja toimivan ratapiirrosohjelman, ja sain lisättyä piirustuksen eiliseen postaukseen. Kokeilin myös toista, Macille soveltuvampaa versiota, ja tein kuvan viime viikkoisesta Kompassin harjoituksesta. Tykkäsin ensiksi mainitusta ohjelmasta enemmän, mutta saa nähdä kumpaa tulee enemmän käytettyä. Joka tapauksessa jatkossa on luvassa ratapiirroksia sekavan tekstin havainnollistamiseksi.

Avainsanat:

4 ajatusta artikkelista “Treenikuvia

 1. Ihania treenikuvia! 🙂

  • Lennu sanoo:

   Kiitos! Niin munkin mielestä! Kiitos kuuluu Yassulle, jolla on tarvittavat taidot ja välineet 🙂

   Katselin teidän koirien luonnekuvausvideoita eilen. Kiinnostaisi kovasti viedä Lennukin kuvaukseen tai testiin joskus, mutta varmaan vuoden verran täytyy vielä odotella, että se kasvaa aikuiseksi ensin. Mua huvitti kun Vauhti aaveiden kohdalla vilkuili enemmän sinne vieheen suuntaan, voisin kuvitella että Lennun kanssa olis sama juttu 🙂

   • Mä luulen, että ainakin Vauhdin tapauksessa (kun tosiaan on vilkas ja häiriöherkkä) tää 2,5 vuotta oli hyvä ikä MH-kuvaukseen. Siinä kun koira (ainakaan mun koirat) paineistu niin paljoa ja antaa oikeasti aika paljon vinkkiä moneen haasteeseen, tai ainakin varmistaa omia mietteitä ;).
    Luonnetesti olis Vauhdilla vuorossa sitten ensi kesänä!

    Musta ainakin on kiva saada ulkopuolisen näkemys koiran käytöksestä/reagoinneista – toki siitä on hyötyä kasvattajalle/rotujärjestölle jne. Varsinkin jalostuskoirien pitäis ehdottomasti käydä jossain kuvauksessa!

 2. […] Saimme Yassulta uuden hienon bannerin. Paljon kiitoksia! Edellinen olikin puhelimella napattu kuva viime talvelta, ja rajauksen vuoksi hiukan hassu. Kyllä nyt kelpaa, kun saimme hienon agilitykuvasarjan! Omat lahjat sekä kuvaajana että kuvankäsittelijänä ovat melko olemattomat, mutta onneksi on niitä, jotka osaavat. Kuvamateriaali on viime syksyn yhdeltä omatoimivuorolta, ja lisää kuvia samaiselta kerralta on täällä. […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: