Agimestassa

Tänään oli ekat treenit cairnporukan omatoimivuorolla Espoon Agimestassa. Mukana porukassa ovat Sirpa ja Elli, Minna ja Pipsa sekä Yasmin ja Rocky. Tänään myös Anne oli tutustumassa paikkaan ja valmentamassa meitä ilman omia koiruleita.

Treeneihin pääseminen vaati aikamoista karttojen tuijottelua ja reittioppaan luovaa käyttöä. Meiltä nimittäin menee ihan perille asti yksi bussi, mutta se menee niin, että perillä ollaan aina 15 yli, kun vuoro alkaa tasalta. Päätin tutkiskella löytyisikö sellaista vaihtoehtoa, että voisimme ajella bussilla johonkin sopivan matkan päähän ja kävellä perille sen sijaan, että istuisimme bussissa perille asti ja pyörisimme sitten siellä 45 minuuttia. Lopulta köröttelimme lyhyehkön bussimatkan Hämeenkylään ja kävelimme sieltä kartanon maiden poikki ja kehä kolmosen vartta Juvanmalmille. Se osoittautui ihan hyväksi ratkaisuksi, sillä kartanon ympäristössä oli kivat maisemat ja aikaa kului lämmittelyksi ihan hyvät 40 minuuttia.

Treeneissä tehtiin alkupuolikasta samasta radasta, joka meillä oli Ojangossa viime lauantaina. Lennu oli taas ihan intona ja vauhti päällä, mutta malttoi silti keskittyä hienosti. Alun valssi meni hyvin, lukuunottamatta sitä kun söhelsin ja unohdin itse ihan täysin mitä oltiin tekemässä. Renkaan kanssa tuli kuitenkin jälleen ongelmia. Uusi ja erinäköinen rengas sai Lennun juoksemaan läpi renkaan ja kehikon välistä, mitä se ei ole aiemmin juurikaan tehnyt. Otettiin rengas muutaman kerran yksittäisenä, ja sitten alkoi koko suorakin sujua.

Tauon jälkeen tehtiin koko pätkä alusta muistaakseni toiseen putkeen asti kerralla. Sen jälkeen yritettiin saada pätkä putkesta eteenpäin sujumaan, mikä oli hankalampaa minulle kuin Lennulle. Putken jälkeen tuli ns. persjättö, eli minun piti ehtiä putken ja hypyn välistä niiden oikealle puolelle sillä aikaa kun Lennu oli putkessa. Helpommin sanottu kuin tehty, sillä jotenkin tuntui tosi hankalalta ehtiä putken toiseen päähän ja sen ohi samalla kuitenkin varmistaen, että koira meni putkeen. Haettiin vauhtia muurin takaa ja muutaman sähellyksen jälkeen saatiin homma onnistumaan. Lennu teki kaiken oikein heti kun itse onnistuin ohjaamaan oikein. Tehtiin pätkä pari kertaa onnistuneesti, ja sitten loppuun vielä puomi, jossa sain Lennun pysäytettyä hyvin kontaktille.

Lennu jaksoi molemmat treenipätkät tosi hienosti, vaikka molempiin tuli vähän vaikean kohdan hinkkaamista. Se keskittyi tosi hienosti ja teki hommia loppuun asti hyvällä innolla. Ei ollut yhtään sellainen perässä vedettävä niin kuin viime viikolla. Saa nähdä jatkuuko tämän viikon superhyvä vire ensi viikollekin, vai oliko tämä vain hetkellistä. Jos tämä hyvä putki jatkuu niin blogi alkaa varmaankin toistaa itseään, kun joka kerta pitää todeta, että on se vaan ihan superterrieri!

Avainsanat:

4 ajatusta artikkelista “Agimestassa

 1. Yasmin sanoo:

  Onnistuneimmat kuvat latailin galleriaan, harmi vaan että iso osa oli pelkkää suttua. 😦
  Oli kyllä kivat treenit kaikinpuolin. 🙂

  • Lennu sanoo:

   Tosi hienoja kuvia, kiitos kun kuvasit! Olihan siellä vauhdikkaitakin kuvia ja kivoja todisteita, että Lennu mm. hyppäsi sen renkaankin läpi ainakin kerran 🙂 Lainaan tänne blogiin Lennun kuvia, jos sopii!

 2. […] löysin tänään myös helpon ja toimivan ratapiirrosohjelman, ja sain lisättyä piirustuksen eiliseen postaukseen. Kokeilin myös toista, Macille soveltuvampaa versiota, ja tein kuvan viime […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: