Huhheijaa

Eilen reenailtiin tällaista rataa (joka nyt syystä tai toisesta näkyy tässä vähän pienenä):

Rata0615

 

Lennun kanssa aloitimme kuitenkin tekemällä pelkän keinun muutamaan kertaan ja pelkät kepit myös pariin otteeseen. Keinulla laitoin targetin puolivälin jälkeen ja loppuun. Toimi hyvin, ja Lenskari teki ihan iloisesti. Jännitti kyllä heilahdusta ja hidasteli, mutta meni uudestaan ja uudestaan, eikä välittänyt pamauksesta. Meillä on nyt ollut aika pitkä tauko keinun kanssa, sillä ihan alkutalvesta Lennu onnistui kehittämään siihen pienen kammon. Olemme kevään mittaan kokeilleet keinua muutaman kerran, mutta muuten olin jättänyt sen odottamaan ja jäänyt miettimään miten ongelmaa alettaisiin lähestyä. Tauon jälkeen ainakin suurin kammo näyttää hälventyneen, joten ehkä jatkamme vain näin, vähän toistoja ja paljon palkkaa. Kepit sujuivat oikealta puolelta ohjaten tosi hienosti, vasemmalta heikommin. Oikealta ei tarvinnut auttaa ollenkaan, mutta vasemmalta joutui vähän tahdittamaan menoa omalla liikkeellä.

Tauon jälkeen tehtiin rataa niin, että palkkasin 5:n, 8:n ja 9:n (keinu), 14 ja 15 (kepit) jälkeen, sekä tietysti lopuksi. Lennu teki rataa reippaasti, pysyi lähdössä ja irtosi hyvin hypyille. Radalla kepeissä oli verkkoja vasemmalla puolella koko rivistö ja oikealla alussa ja lopussa. Verkot hämmensivät Lennua sen verran, että meno oli hitaampaa kuin ilman verkkoja, ja ensimmäisestä verkottomasta välistä meinattiin kävellä ohi. Otettiin kepit kahteen kertaan. Puomilla vaadin pysähtymistä, jonka Lennu ohitti ihan täysin, joten uusittiin se. Yhtä kierrosta enempää ei viitsitty tehdä rataa, vaan tauon jälkeen viilattiin kontakteja puomilla. Sujui ihan kivasti, tosin pari kertaa Lennu ei meinannut ymmärtää vapautusta, jos jäin taakse enkä liikkunut yhtään. Täytyy helpottaa harjoitusta vähän ensi kerralla.

Treeneistä kipitettiin reippaasti pysäkille ja busseilla kotiin, jossa 15 minuutissa vaatteiden vaihto sekä kahvi ja rahkapurkillinen naamaan, jonka jälkeen kaverin polttarireissuun kauniisiin järvimaisemiin. Sää suosi ja hauskoja sattumuksiakin siunaantui piristämään iltaa, mm. kohtaaminen pr-henkisellä palveluasenteella varustettujen iloisten poliisien kanssa. Ensi viikolla onkin sitten jo juhannus, ja taas mökkeilyä luvassa.

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: