Pimeää putkea

Tänään tehtiin se viimeksi pois jäänyt radan osa, jota täällä: Rata esittää numerot 8-12. Muutettiin rataa niin, että suoran putken sijaan tuli pussi ja kaksi hyppyä, joista aloitettiin ja joihin lopetettiin. Treenikavereina tänään oli Elli ja Pipsa. Ensimmäistä kertaa putkelle nro 12 tullessaan kaikki kolme irtosivat hienosti, mutta eivät ihan menneet putkeen. Elli ja Lennart esittivät hienon hypyn putken yli ohjaajaa kohti, ja Pipsa sukelsi putken väärään päähän. Kaikki kuitenkin hiffasivat jutun jujun nopeasti, ja sitten alkoi sujua. Itse olin tosi yllättynyt siitä, että Lennu irtosi putkeen niinkin hyvin. Haasteita radalla tuotti hypyt 9-11, joissa oli tehtävä persjättö ja tarkasti ajoitettu valssi, jotta koira saatiin hypylle nro 11. Valssit tuppasivat olemaan liian myöhäisiä meillä kaikilla, ja niitä sitten ihmeteltiin yhdessä.

Lennun kanssa tehtiin lisäksi keinua muurin palikan päältä. Hienosti meni. Vauhtia alkaa olla enemmän ja enemmän, ja tuntuu, että keinuongelma on ihan mahdollinen voittaa tällä taktiikalla. Ehkä ensi kerralla vielä helpotettua, ja sitten sitä seuraavalla jo ihan taviskeinua. Loppuun otettiin vielä puomin kontakteja kahden targetin avulla. Vauhti puomilla on hieno, kun namipalkka odottaa edessä. Malttaa odottaa lähtölupaa kiltisti ja lähtee vauhdilla. Hyvä siis.

Loppuun muutamat maisemakuvat. Kolme ensimmäistä eiliseltä golfkenttälenkiltä, jossa Lennu sai taas olla vapaana, kunnes vähän ennen sorsapaistiapajia otin sen hihnaan. Veden valtaama metsä on tämän päivän treenireissulta. Ei tämä marraskuukaan hassummalta näytä.

Avainsanat:

2 ajatusta artikkelista “Pimeää putkea

 1. Hemmo sanoo:

  Sama se on meillä kaikilla. Asiat onnistuvat paremmin kun viretila on oikea!

 2. Pirjo sanoo:

  Hyvä Lennu.
  Kyllä se valssi vielä sujuu!
  Harjoittelu tekee mestarin ja mestari harjoittelee aina…..
  Onpa kiva kuulla, että Lennulla on ollut mahd. opetella myös vapaana kulkemista.
  Vaikeaa se varmaankin on kieltäytyä kaikesta mikä kiinnostaisi.
  Mukava tietää, että Lennulla on Pipsa niminen kaveri…
  Minunkin koira oli Pipsa, mutta en kyllä saanut sitä oppimaan mitään!

  Oletteko nähneet Tuuren tekemän taideteoksen ystävästä Dieselistä? Siinä tulee yllättävän hyvin esille Dieselin luonne. Maalaisikohan Tuure kuvan myös Lennusta.
  Lennusta on niin upeita valokuvia malliksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: