Ohjauskuvioita, keppejä, keinua, syksyn värejä ja puuroa

Siinäpä tämän kerran aiheet. Tänään treenailtiin taas, ja tällä kertaa otettiin hyväksi havaittu ratapohja, joka on kuvattu täällä ja täällä. Tuohan on siitä kätevä, että siinä voi harjoitella varmaan mitä ohjauskuvioita tahansa. Lenskarin kanssa testattiin persjättö, niisto, takaakierto, välistäveto ja pakkovalssi, jota ekan kerran harjoittelimme Annen opastuksella jokin aika sitten. Lisäksi otettiin putkeen irtoamista vähän kauempaa, tavoitteena ettei aina tarvitsisi saatella ihan sinne suulle asti… Muistiin jäi seuraavaa: Lennun saa suoralla hyvään vauhtiin kunhan vain muistaa odotella putkella ja sitten pinkoa täysiä koira mukanaan. Persjätöt ja takaakierrot sujuvat hyvin. Niiston ja pakkovalssin kanssa saa olla tarkkana ajoituksen kanssa, sillä koira on sen verran tarkkana kuin porkkana, että korjaa kyllä suunnan väärään, jos ohjaaja yhtään hätiköi. Pakkovalssi on kyllä kätevä kuvio, kunhan onnistuu ohjaamaan sen oikein.

Ohjauskuvioiden lisäksi tehtiin keppejä joitakin toistoja, joista jokainen ilman virheitä ja ilahduttavalla vauhdilla. Sivusuunnassa etäisyyttä saa olla aika paljonkin. Käytiin taas myös keinun kimppuun. Targetit puolen välin jälkeen ja maassa lopussa. Lennu ei edelleenkään ole kovin ihastunut keinun keskikohtaan, mutta haluaa silti aina yrittää uudestaan. Ehkä hiljaa hyvä tulee. Teemme keinua nyt joka viikko, ja jos edistystä tulee, niin jatkamme tällä tavalla. Jos ei tule, niin aloitamme alusta. Keinun jälkeen otettiin vielä pari iloista toistoa puomilla targetien avulla. Vauhdilla menee.

Treenien ulkopuolella olemme nauttineet syyssäistä ja -maisemista. Ulkona on huikein ruska vuosikausiin, jos ette ole sattuneet huomaamaan. Suorastaan hämmentävän kirkkaat värit ja bonuksena vielä auringonpaistetta vapaapäiville. Tämän vuodenajan ainoana miinuspuolena on liian nopeasti lyhenevä päivä, jonka vuoksi arki-iltaisin ei enää meinaa ehtiä valoisan aikaan ulos.

Uusi satsi Yrjölän puuroa on jäähtymässä, ja huomenna taas uusi viikko.

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: