Pörröinen terrieri

Tänään käytiin Tuusulassa kaikkien rotujen näyttelyssä, jossa avoimen luokan uroksia oli ilmoitettu 9 kpl. Tuomarina Päivi Eerola. Tulokseksi saatiin erittäin hyvä seuraavanlaisen arvostelun kera:

Vankkarunkoinen edukseen esiintyvä uros, jolla lyhyt kaula. Karvapeite pörröisessä kunnossa. Hyvin ilmeikäs urosmainen pää. Saisi olla voimakkaammin kulmautunut ja tiiviimpi edestä. Askelpituus jää lyhyeksi. Hieman raskas liikunta. Reipas esiintyminen.

Jos tämän päivän turkki oli tuomarin mielestä pörröinen, niin onneksi se ei eilisistä sateista huolimatta ollut oikeasti pörröinen sillä tavalla kuin Lennartilla ”parhaimmillaan” voi olla 🙂 Lennu liikkui ennen kehää vähän hassusti, mutta kulki omasta mielestäni kehässä ihan kivasti. Ehkä liikkeissä oli sitten kuitenkin jotain häikkää, ja mietinkin, että ehtisiköhän meidän fyssari vielä käymään ennen kuin jää vähäksi aikaa pois töistä.

Näyttelyn jälkeen pörröinen terrieri pääsi Blancan luokse kylään ja sai samalla reissulla omat pelastusliivit, jollaiset Blancan isäntä oli ystävällisesti Lennullekin hommannut alennusmyynnistä. Nyt kelpaa sitten veneillä, kun on ihan omat pellarit, joissa on kahva ja kaikki!

Näyttelyrintamalla suunnataan todennäköisesti vielä Tervakoskelle elokuun loppupuolella, mutta muita esiintymisiä ei ole suunnitteilla. Aksakisoja sen sijaan olisi tarjolla tulevalla ja sitä seuraavalla viikolla.

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: