Lennart 2 vuotta!

Lennu täytti tänään kaksi vuotta! Aika komea cairnterrieri siitä on kasvanut ja melko pätevä agikoira myöskin! Sankari on juhlinut tekemällä päivällä pitkän lenkin etäpäivää viettäneen isäntänsä kanssa ja nauttimalla herkullisen, joskaan ei niin kovin esteettisen, syntymäpäiväkakun. Paljon onnea myös Lenskarin sisaruksille, eli Taikatuiskun Rokki-pentueelle!

Image

Päivään mahtui myös toinen, hiukan erikoisempi koira-aiheinen sattumus, nimittäin Lennun isäntä sai aamulla naapurin koiran hampaasta kolmen tikin arvoisesti. Hän oli lähdössä töihin ja naapuri koirineen oli tulossa sisään, kun toinen koirista ohimennen talon alaovella haukkasi kädestä. Lennun ja naapureiden reviiripörhistely on siis nähtävästi edennyt siihen pisteeseen, että vihanpito ulottuu myös ihmisiin, vaikka vastapuolen koira ei olisi mukana ollenkaan. No, ei siitä sen enempää. Haava on varmasti paranevaa sorttia, ja itseäni harmittaa oikeastaan enemmän naapurin puolesta, sillä ei varmasti ole yhtään hauskaa joutua miettimään, että miksi oma koira teki niin, ja tekeekö se sen mahdollisesti joskus uudestaan jollekin toiselle. Tylsää. Kyseessä on kuitenkin nuori, nähdäkseni hyvin koulutettu ja hyvin pidetty koira, joka aina ulkoillessa on omistajansa kontrollissa, mutta ei kai noista eläimistä kerta kaikkiaan voi varmasti sanoa mitä niiden päässä millonkin liikkuu.

7 ajatusta artikkelista “Lennart 2 vuotta!

 1. Huu ja emäntä toivottaa Lennulle runsain mitoin onnea, menestystä ja nakintäyteisiä päiviä! 🙂

  Ikävä juttu toi pureminen, onneksi ei käynyt hullummin. Toivottavasti ei satu toiste.

 2. Maija sanoo:

  Lennullakin – kuten esimerkiksi Osmolla – on syntymäpäivä joka päivä. Siksi voimme täältä lähettää onnittelut tänäänkin. Onnea, onnea, sata kiloa! Nyt olet sinäkin, Lennu, virallisesti aikuinen uros!

  Villelle paranemisia.

  Toivottelijoina Matti, Maija ja Osmo

 3. Voi kauheeta. Musta on tullut dementikko (ei kaiketi uutta)… Paljon onnea Lennu ❤

  Terkuin kasvis

 4. Lennu sanoo:

  Lennart kiittää kaikista onnitteluista!

 5. Tiitu lähettää synttäriterveisiä Lennulle! Olen ollut pikku riiviöiden kanssa yksin päivät niin ei ole kerennyt tänne onnitteluja laittaa… Meillä on muuten melko samantapainen näkemys koiransynttärikakusta!

  Terveisiä lähettää Tiitu-sisko ja Minde

  • Lennu sanoo:

   Kiitos ja onnea synttärin johdosta takaisin päin! Kiva kuulla, että Tiitulla on uusi kaveri. Pentukuvia blogiin toivotaan 🙂 Onko teillä näyttelysuunnitelmia keväälle tai kesälle?

 6. Oi, pitää laittaa kuvia! 😀 Pennun kuvaaminen on muuten yllättävän hankalaa. Joko saa kuvan puolikkaasta koirasta, tai sitten, jos kuvattu pentu on kokonennen, niin se nukkuu. 🙂 Vanhemman koiran, kuten Tiitun, voi aina lahjoa hetkeksi paikalleen. =)

  Tiitu keräilee ensin turkkiin kerroksia. Eli en ole vielä suunnitellut näytelmiä. Kaverini rupeaa vetämään kesällä tokoa, että voitaisiin ehkä testata Tiitusen kanssa sitä. 🙂 Josko se ”vakavampi” toko onnistuisi. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: