Tanssii tähtien kanssa

Tänään saimme cairnporukan treeneihin Mintun vierailevaksi valmentajaksi ja Annenkin seuraamaan touhujamme. Minttu oli suunnitellut Pipsalle, Ellille ja Lennulle kivan radan, jossa oli esteitä vähän mutkaisemassa linjassa ja valssia tarvittiin muutamassa kohdassa. Rockylle oli oma, vähän edistyneempien rata.

Lennu joutui odottelemaan vuoroaan häkissä aika kauan, sillä pääsi starttaamaan vasta viimeisenä. Ja sehän oli tylsää, kuten kuvasta näkyy.

20121104-200909.jpg
Pitkän odotuksen jälkeen Lennu olikin super intona kun pääsi radalle. Tehtiin ensimmäiset 8 estettä, jonka jälkeen tuli välipalkka. Se meni muuten hienosti, mutta vähän turhan paljon saattelin ja varmistelin 2. hypylle ennen kuin käänsin itseni 3. hyppyä kohti. Lisäksi Lennu meinasi juosta 8. putken ohi, mutta meni kuitenkin lopulta sisään. Välipalkan jälkeen otettiin rata putkesta alkaen loppuun asti. Valssit 6:n ja 7:n sekä 9:n ja 10:n välillä toimi hyvin, mutta 11 hypyllä meinasi haitata se, että oma vauhti ehti pysähtyä ennen estettä, kun piti valmistautua kääntymään täydet 180 astetta loppusuoralle. Sain kuitenkin Lennun hyppämään, vaikka se hiukan epäröikin. Loppusuora oli hieno, Lennu syöksyi pussiin sellaisella vauhdilla, ettei perässä pysynyt. Myöskään pituuden kanssa ei ollut ongelmaa, kun vauhtia oli tarpeeksi. Ennen taukoa taidettiin tehdä koko rata vielä toisen kerran sopivilla välipalkoilla ja sitten vielä kertaalleen radan loppupätkä jälkimmäisestä putkesta alkaen erityisesti pyöritykseen hypyillä 10, 11 ja 12 keskittyen. Tauon jälkeen vedettiin vielä yhden kerran koko rata yhteen putkeen ilman välipalkkoja, ja virheettömästi meni! Erityiskehuja saimme hienoista valsseista, joten ehkä muinainen kilpatanssiharrastus ei mennyt hukkaan 🙂 Valssi tuntuu itsellenikin luontevalta, ja mitään muita ohjauskuvioita me ei sitten käytetäkään, heh. Oli tosi kiva tunti ja saimme koutsilta paljon hyviä kommentteja ja sopivasti kehujakin.

Hienon sunnuntain lisäksi oli loistava lauantai: onnistunut ratsastustunti isolla Wäinöllä ja illallisvieraita kotona. Tänäänkin saimme vieraita ja vieraiden kunniaksi tietysti vähän tavanomaista paremmat ruuat, joten kaiken kaikkiaan oli loistava viikonloppu!

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: