Agia, mitäpä muutakaan

Eilen harjoiteltiin taas cairnien kanssa Ojangossa. Ekana harjoituksena rengas, jota ensin tehtiin yksittäisenä ja sitten hyppyyn ja mutkaputkeen yhdistettynä. Renkaan kanssa ei ollut ongelmaa ja Lennu teki hommia tosi hyvällä fiiliksellä.

Tauon jälkeen tehtiin pituutta ensin yksittäisenä ja sitten hyppyyn yhdistettynä. Lennulle laitettiin pituuden ensimmäinen palikka kyljelleen, ettei se ottaisi vauhtia esteen päältä. Tauon aikana Lennun hyvä vire ja into olivat kadonneet kuin tuhka tuuleen, ja ensimmäisellä yrityksellä se jäi lähtöluvan jälkeen istumaan pituuden taakse kuin tatti ja hetken eri vaihtoehtoja punnittuaan häipyi esteen ohi toisaalle haistelemaan maata. No eipä muuta kuin riehumista ja riekkumista kehiin, niin saatiin terrieri innostumaan. Minttu näytti taas riehuttamisen mallia, minkä jälkeen toimikin kivasti elävänä palkkiona. Lennu ampaisi esteiden yli kuin raketti toisella puolella odottavan Mintun luokse, ja itse yritin juosta täysillä perässä. Muistettiin ottaa yksi toisto pituuden ensimmäinen palikka pystyssäkin, ja se sujui ilman ongelmia.

Viimeiseksi tehtiin kontakteja puomilla, aluksi pelkkää alastuloa. Luulisin, että Lennu on alkanut ymmärtää jutun jujun. Jälleen kerran omassa tekemisessä on enemmän korjattavaa. Viimeisenä otettiin koko puomi pariin kertaan, niin satiin vähän vauhdikkaampi lopetus harjoituksille. Päivän kokonaisuudesta voidaan todeta, että Lennu osaa jo paljon ja oppii varmasti mitä vain, kunhan minä saan sen pidettyä oikeassa vireessä.

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: