Putkeen meni

Treenailimme eilen cairnporukalla Ojangossa. Opet Minttu ja Anne toimittivat meille jo etukäteen ratapiirroksen ja radan pätkälle suunnitellut harjoitukset. Radalla oli suorassa linjassa kaksi hyppyä, sitten mutkaputki, kaksi hyppyä, mutkaputki ja kaksi hyppyä. Teimme aluksi kolmea ensimmäistä estettä eli hyppyjä ja putkea koiran oikealta puolelta ohjaten ja sitten radan toisesta päästä vasemmalta ohjaten. Ensimmäisellä yrityksellä Lennu tuli ensimmäisen hypyn ohi, mutta suuntasi kuitenkin toiselle hypylle. Seuraavat yritykset menivät kuitenkin hienosti. Toiselta puolelta ohjatessa ensimmäinen yritys meni myös plörinäksi, mutta sitten saatiin homma toimimaan. Lennu menee putkeen mielellään ja jo aika vähällä ohjauksella.

Toisena harjoituksena teimme radasta putki-hyppy-hyppy-pätkää. Lennu alkoi jo olla vähän väsähtäneempi, eikä lelulla leikkiminen enää huvittanut. Karkuun juoksemalla sain sen sentään vähän innostumaan. Mintun ohjeiden mukaan otimme harjoituksen lentävällä lähdöllä ja sillä tavalla saimmekin vauhtia koiraan. Harjoitus sujui hyvin ja saimmekin lopuksi tehdä ihan koko radan, eli kokonaiset kuusi hyppyä ja kaksi putkea. Lennu teki sen hienosti ja reippaasti. Ei voi muuta kuin olla supertyytyväinen.

Viimeiseksi muistelimme kontakteja puomilla. Se meni vähän niin ja näin. Täytyy jatkaa kotiharjoituksia kenkälaatikon kanssa.

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: