Hoplaa!

Tämän viikon aiheesta sivuun: tipuin sitten hevosen selästä, ensimmäisen kerran sitten lapsuusvuosien. Kovaa, korkealta ja komeassa kaaressa. Kiltti, laiska, hidas, rauhallinen ja n. 175 cm korkea Chippolini päätti, että laukataan sitten ***kele, kun useamman kierroksen verran on käsketty. Itse en ollut tarpeeksi hereillä, koska olin tuudittautunut hepan laiskuuten ja ajattelin, että ei se ikipäivänä ota yhtäkään laukka-askelta. Laukka-askel, pukitus ja ratsastaja aidan toiselle puolelle selälleen. Tärähdys oli sellainen, että hetken aikaa täytyi keräillä itseään ja miettiä, että toimiiko pää, ovatko kädet ja jalat kiinni ruumiissa ja miten tästä pääsee ylös. Todennäköisesti mikään ei ole pysyvästi rikki, mutta alaselkä on melko kipeä. Siitä inspiroituneena olenkin tutkiskellut, että mitenkäs ne vakuutusasiat menivätkään ja kuinkas paljon sellainen turvaliivi maksaisi. Jos sitä aikuisena tulee varovaisemmaksi, niin voi sanoa, että ei se putoaminenkaan käy yhkä kevyesti ja ketterästi kuin joskus nuorempana. Että ehkä se jonkinlaisen itsesuojeluvaiston kehittyminenkin on ihan hyväksi tässä iässä.

2 ajatusta artikkelista “Hoplaa!

 1. Anne sanoo:

  Auts! Kuulostipa aika pahalta. Toivottavasti olet kunnossa? Pääsitkö vielä takaisin satulaan? Varovasti siellä.

  Teillä on ollut kiva agitunti, hienoa. Lauantaina sitten jatketaan. Laitan viestiä tunnista heti, kun pääsen kotiin. Nyt vielä viikonloppu vaelletaan ja maastopyöräillään Tahkolla ja tiistaina kotiin.

  /Anne

  • Lennu sanoo:

   Ihan hengissä ollaan 🙂 Selkä tosin on ollut aika kipeä sillä tavalla, että kävely on ollut yhtä vauhdikasta ja ketterää kuin mummolla lumihangessa. Nyt on kuitenkin jo helpottanut, koska kävin lääkärillä, joka määräsi rohtoja. Tapaus sattui lopputunnista enkä mennyt satulaan enää, vaan Noora ratsasti kuritonta pollea vähän aikaa ja yritti palauttaa sen ruotuun. Mutta ensi viikolla taas, tosin toivottavasti jollain muulla hepalla!

   Hauskaa loppulomaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: