Porvoossa

Eilen kävimme Porvoossa ryhmänäyttelyssä pyörähtämässä. Lennu oli ilmoitettu nuorisoluokkaan, jossa uroksia oli yhteensä kolme. Tuomarina oli Leni Finne. Lennun arvostelu kuuluu näin:

Riittävät mittasuhteet. Sopiva luusto. Oikealinjainen pää. Hyvät, tummat silmät. Oikein kiinnittyneet korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Riittävä eturinta. Niukahkot etukulmaukset. Oikeamallinen rintakehä. Jyrkkä lantio. Niukahkot takakulmaukset. Liikkuu takaraajat rungon alla. Melko pystyasentoinen häntä. Melko löysät kyynärpäät.

Arvostelu H niin kuin hyvä. Tällä kertaa turkki oli hyvässä kunnossa, mutta kohtaloksi koitui heikko takapää ja voimattomat takaliikkeet, joita pitkä, epätasainen nurmi ei ainakaan parantanut. No, oli arvostelussa monta ihan positiivistakin asiaa ja kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että korvien välissä on kaikki kunnossa. Lennu oli taas iloinen ja reipas oma itsensä, ja häntä ainakin heiluu vimmatusti vähän heikommassakin takapäässä. Tuomarin linja näytti olevan tiukka ja ERIt olivat harvassa. Kahden viikon päästä on TerriEri, mutta sen jälkeen pidämme kunnon tauon ja odottelemme ja katselemme ensi kevääseen tai kesään asti josko takaliikkeisiin saataisiin vähän lisää potkua. Porvoosta suuntasimme mökille, jossa ihmisille oli tarjolla rapuja sekä mustikoiden poimintaa ja Lennulle verijälkeä. Siitä lisää kohta.

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: