Cairnterriereitä yhteisuinnilla

Tänään ehdimme viimeinkin mukaan kuukausittaiselle cairnien yhteislenkille, joka tällä kertaa suuntautui Rajasaareen. Oikeastaan kyseessä oli pikemminkin yhteisuinti kuin -lenkki, mikä sopi helteiseen säähän paremmin kuin hyvin. Mukana oli kuusi cairnia: Sohvi, Poppis, Kerttu, Elli, Rocky ja Lennu. Rajasaaressa oli aika paljon porukkaa, mutta hyvin mahduttiin sekaan. Lennu käyttäytyi taas ihan hienosti, tuli luokse kutsuttaessa ja oli muutenkin kuulolla. Paitsi ihan retken alkuvaiheilla, kun tapasi nuoren russelitytön, johon rakastui palavasti. Niin palavasti, että jouduin hakemaan sen pois kaksi kertaa, joista toisen kerran hihnan kanssa kun ei se muuten suostunut jatkamaan matkaa. Seurueen pojat Rocky ja Lennu hengailivat sulassa sovussa, eikä minkäänlaista jännitettä näyttänyt olevan. Kotimatkalla pojat mahtuivat ihan hyvin samaan bussin penkin jalkatilaankin ilman mutinoita.

Seurueen kovin uimari oli Elli, toisena ehkä Poppis. Lennu ei tänään intoutunut kunnolla uimaan, vaan lähinnä kahlaili vedessä. Kerttu varoi visusti kastautumasta mahakarvoja enempää ja Rocky puuhaili lähinnä rannan puolella. Myös rohkeimmat ihmiset uivat, itse tyydyin kahlailemaan kuten Lennukin. Hikistä muttaa hauskaa oli!

Tämä kirjoitus jäi roikkumaan koko päiväksi, koska kuvat eivät tahtoneet siirtyä puhelimesta koneelle. Niitä odotellessa Yassu olikin ehtinyt laittaa omat kuvansa esille, joten mitä niillä turhilla puhelinkuvilla, kun parempiakin on tarjolla. Kaikki kuvat © Yasmin Eklund, ja lisää löytyy Rockyn ja Amorin blogista.

Lähikuvassa Lennart.
Cairnit kasassa.

Maha kastuu.

Selvästikin namitarjoilu käynnissä. Huomatkaa Kertun ovela tyyli, jonka avulla välttyi mahan kastelemiselta.

Poppis ja Lennu nenäkkäin.

Ravistus

Kolme lentävää cairnia.

Loppurallit ennen lähtöä.

2 ajatusta artikkelista “Cairnterriereitä yhteisuinnilla

 1. Anne sanoo:

  Oli kyllä taas hauska reissu. Ihmeen hyvin kaikki tuli juttuun, vaikka väliin terrierit rynnistivät keskelle muiden koirien leikkiä ja päinvastoin. Siinä hiekalla, missä seisoskeltiin pisimpään, niin alkoi naapuriryhmä kyselemään cairneista lisää. Oli kuulema niin hauskannäköistä menoa 🙂

  Lennart käyttäytyi kyllä hirmuhienosti!!

  Lykkyä muuttoon ja seuraavan kerran nähdään tallilla!!

  /Anne ja Tytöt

 2. Lennu sanoo:

  Kiitos, nyt on muutettu ja internetkin toimii! 🙂 Huomasin juuri, että olit kirjoittanut blogiin ruoka-aiheista juttua just samoihin aikoihin kuin minä kirjoittelin Lennun uudesta ruuasta, heh.

  Hauskaa viikonloppua!
  Hannamari ja Lennu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: