Harvinaisen tylsä viikonloppu

Lennulla on ollut harvinaisen tylsä viikonloppu, sillä huushollin ihmisten aika on mennyt massiivisen siivousprojektin ja ullakkokomeron tyhjennysurakan parissa. Viikonlopun aikana on jouduttu pohtimaan mm. seuraavia kysymyksiä: kuinka paljon pölyä maailmassa on ja kuka on tunkenut meidän ullakkokomeron täyteen tavaraa. Ullakkoprojektin vuoksi emme tälläkään kerralla päässeet mukaan cairnien yhteislenkille, vaikka Luukin lampiin pulahteleminen olisi tuntunut erittäin houkuttelevalta ajatukselta siinä auringon kuumentaman katon alla huhkiessa.

Tavanomaiset lenkit on sentään tehty, meressäkin kahlattu ja joka sunnuntaiseen tapaan turkki kammattu ja kynnet leikattu. Tuliaisiksi ullakolta Lennu sai vaaleanpunaisen possupehmolelun, joka löytyi jostain laatikosta. Lennu tuntuu tykkäävän. Hieman olen myös ehtinyt pohtia syksyn harrastuksia. Sekä rally-tokon että agilityn jatkaminen kiinnostaa. Uudesta kodistamme käsin lähimmät harrastuspaikat olisivat koirakoulu Heiluva häntä ja Konalan Purina Areena. Heiluvassa hännässä olisi tarjolla sekä rallya että agilitya. Purinalla treenaa Helsingin Agility Urheilijat, eli HAU. Pitäisikohän sitä jo hakeutua ihan seuran jäseneksi ja ryhtyä harrastamaan sitä kautta? Toinen vaihtoehto olisi kasata oma porukka ja varata hallista vuoro, mutta siinä taas jää opetus puuttumaan, ja opetus kyllä olisi tällaisille aloittelijoille tärkeää. Koirakoulun kurssit eivät tällä hetkellä tunnu oikealta vaihtoehdolta, kun lajiin on jo tutustuttu ja alkeita harjoiteltu.

Rally-tokoahan voi varsin hyvin harjoitella omin päinkin (ja sitä olemme hieman tehneetkin jopa tänä viikonloppuna), mutta jonkinlaiselle ratakurssille voisimme syksyllä mennä, jotta tulisi treenattua vähän systemaattisemmin. Ja ennen kaikkea niiden kylttien kanssa, ne kun viimeksi ”tositilanteessa” kiinnostivat Lennua hiukan liikaa. Heiluvan hännän nettisivujen mukaan virikeluolasto muuttaa heinäkuussa Vantaalta Pitäjänmäkeen, eli lähemmäksi meitä, joten siellä tulee varmasti myös käytyä.

Yksi harrastus on jo buukattu, mutta ei Lennulle vaan minulle. Maanantai-illat tulevat nimittäin kulumaan Knaperbackassa ratsastustunneilla. Kopotikop!

Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: