Kenraaliharjoitukset

Ehdimme tällä viikolla tätä ennen harjoitella rally-hommia ulkona vain tiistaina, mutta tänään pidimme sitten kenraaliharjoitukset. Teimme kolme radan tyyppistä settiä, pienet tauot välissä, ja loppuun vielä pelkkää seuraamista ja käännöksiä neljäs setti. Kaiken kaikkiaan aikaa meni n. 20 minuuttia. Kaksi ekaa tehtiin välipalkoilla (nameilla), kaksi viimeistä kuivatun (ja ehkä savustetun?) porsaan kielen voimin.

Lennu teki kaiken ihan hyvin, siis hyvällä fiiliksellä ja innoissaan. Kuitenkin oli pakko todeta, että seuraaminen ei aina ole kauhean tiivistä, se perusasento saattaa olla vino ja/tai liian kaukana, edessä istuminenkin saattaa jäädä vinoon eikä maahan aina mennä etupää edellä. Mutta ei se mitään haittaa, ainakaan tällä hetkellä. Lennu osaa kuitenkin tehdä kaikki liikkeet ja tuulten ollessa suotuisat myös suorittaa ne kaikki pyydettäessä. Näillä mennään ja katsotaan mihin se riittää, hienosäätöä voi tehdä myöhemmin jos se tuntuu mielekkäältä.

Huomiseksi ei ole luvattu sitä toivomaani tyyntä säätä, vaan 8-9 m/s tuulta. Jos nyt sitten vaikka toivotaan, että siellä ei ole lehtiä, roskia tai mitään muutakaan, mikä voisi lentää tuulessa. Lisäksi täytyy toivoa, että minä osaan lukea kyltit ja muistan myös katsoa niitä, enkä tuijota koiraa koko aikaa. Kohta pitää pakata reppu. Palkkausmetodia pitää vielä miettiä. Ostin nakkeja, eli sitä näyttelyissä käytettyä supererikoisherkkua. Ajattelin kuitenkin sitten paikan päällä testailla, että mikä toimii parhaiten. Ai niin, mainitsinko, että ilmoitin Lennun mölliluokan lisäksi ihan oikeaan alokasluokkaankin? Niin, en tiedä mikä tilapäinen mielenhäiriö se oli. Toivottakaa meille onnea!

Avainsanat:

2 ajatusta artikkelista “Kenraaliharjoitukset

  1. Onnea ja suotuisia tuulia Lennulle ja emännälle! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: