Hyvä lenkki, parempi mieli

Mikään ei auta työ- ja vapaa-aikaperäiseen ärtymykseen ja kohonneeseen verenpaineeseen yhtä hyvin kuin reipas ulkoilu reippaan terrierin kanssa. Illalla kotiin tullessani olin sekä hyvin turhautunut pariin työasiaan että aivan raivoissani yhdestä vapaa-ajan asiasta, mutta jokapäiväisestä jälleennäkemisestä aina yhtä ilahtunut koira sai mielen tyyntymään, ja loputkin ylimääräisistä höyryistä jäi lenkkipolun varrelle. Varsinkin, kun lenkki oli onnistunut!

Tänään aloitimme mukavan ulkoilun ihan perusteista, siis aivan alusta. Lennu sai palkan joka kerta, kun se jäätyään johonkin taakse vitkuttelemaan kipitti rinnalle. Pyrin siihen, että en sanoisi näissä tilanteissa mitään. Lisäksi palkkasin seuraamisesta ja oma-aloitteisesta kontaktin hakemisesta. Olkoonkin, että seuraaminen usein oli tepastelua katse namitaskuun naulittuna. Parempi taskua tuijottava terrieri vierellä kuin jänistä jäljestävä koira hihnan päässä, sanoo vanha kansa. Lopputuloksena oli miellyttävä lenkki ja ulkoiluttajaa herkästi seuraava koira. Taas palautui usko siihen, että koira oppii ihan mitä tahansa, kunhan tarpeeksi (ja oikein) harjoitellaan.

Sisälle palattuamme mieltä ilahdutti uutinen, että Lennu on sijoittunut jaetulle 17. sijalle Cairnterrierikerhon Vuoden urospentu -pisteenlaskennassa. Aika hyvin sanoisin, vaikka kolmannesta näyttelystä ei pisteitä tullutkaan, kun sieltä ei kunniapalkintoa saatu napattua  🙂

2 ajatusta artikkelista “Hyvä lenkki, parempi mieli

  1. Maija sanoo:

    Lennu, Lennu, ihana kullannuppu!

    Milloin alat kirjoittaa selvästi omia näkemyksiäsi? Miten itse koet oman elämäsi? En kyllä ole vielä käynyt läpi kaikkia näitä juttuja, jospa siellä onkin jo jotain. 🙂

    Terkut hihnan toiseen päähän. Kyllä sinäkin tuotat mukavaa tekstiä. 🙂

  2. Lennu sanoo:

    Kiitos vaan terveisistä. Valitettavasti Lennu ei osaa kirjoittaa mitään luettavaa tekstiä. Äsken se kyllä käveli näppäimistön päältä, mutta lopputuloksena oli useampi plusmerkki, kolme pistettä ja monta rivin vaihtoa. Luulen, että Lennu kokee oman elämänsä ihan leppoisaksi. Tänään tosin piti vähän hermostua kesken aamupäiväunien, kun vastapäisen talon katolla heilui yhtäkkiä joku mies. Terveisiä Osmolle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: