Pentunäyttely Helsingissä

Tänään oli Messukeskuksessa Best-In Puppy Show, jossa cairneja oli esiintymässä 16 kpl. Tuomari oli Saija Juutilainen. Lennun luokassa oli kolme pentua, joista kaksi muuta olivat ulkomailta tuotuja, kova kansainvälinen taso siis 🙂 Lennu sijoittui kolmanneksi eikä saanut KP:tä tällä kertaa. Arvostelu oli kuitenkin ihan kiva:

8 kk. Hyvärunkoinen ja -luustoinen urospentu, jolla hyvät mittasuhteet. Urosmainen oikealinjainen pää. Vahva purenta. Hyvä korvien koko, vahva kaula. Erinomainen hännän malli. Tasapainoisesti kulmautunut edestä ja takaa. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu yhdensuuntaisesti, mutta askelpituus voisi olla parempi. Hyvä luonne.

Lennu myös esiintyi todella hyvin ja oli koko touhusta ihan innoissaan. Jopa niin innoissaan, ettei meinannut malttaa odottaa vuoroaan kun pikku-uroksia arvosteltiin. Nakkipalkka toimii siis erinomaisesti. Suullisesti tuomari oli moittinut Lennua löysäksi, mutta ei anneta sen haitata. Lennu ei taaskaan oikein tahtonut viihtyä häkissään, vaan haukkui melko paljon. Häkissä oleilua pitäisi ehkä alkaa harjoitella lähes alusta.

Palkkioksi Lennu sai uuden pienen vinkulelun, jossa on aivan järkyttävä ääni. Se täytyy ehkä kohta takavarikoida.

Kiitämme Sannaa kampauksesta ja esittämisestä. Lisäksi kiitämme Tarjaa ja viime lauantaista trimmiä ”erinomaisesta hännän mallista”. 🙂

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: