Pentunäyttely Lohjalla

Tänään oli kaikkien rotujen pentunäyttely Lohjalla. Cairneja oli ilmoitettu 16 kpl, joista 5 oli Lennun kanssa samassa luokassa, eli 7-9 kk vanhoissa uroksissa. Tuomarina oli Elena Ruskovaara. Lennu sijoittui hienosti kolmanneksi ja sai kunniapalkinnon. Kunniapalkinnosta sai sekä ruusukkeen että pokaalin! Arvostelu oli seuraavanlainen:

Mallikas, maskuliininen pentu. Erittäin tilava runko ja sopiva voimakkuus raajoissa. Hyvin rakentunut takaosa. Etuosa voisi olla voimakkaamminkin kulmautunut. Hyvä jäntevä ylälinja. Kohtuullinen otsapenger. Hyvät kallon ja kuonon mittasuhteet. Hyvä askelpituus. Tarpeeksi voimaa takaliikkeissä. Reipas, hauska käytös.

Arvostelu oli siis positiivinen, ja on kiva, että tuomari kuvaili monipuolisesti ja monisanaisesti. Sanna-kasvattaja esitti Lennun ja Lennu esiintyi ihan hyvin, vaikka harjoituskierroksilla homma näytti melko toivottomalta. Kun tosi oli kyseessä Lennu kuitenkin keskittyi hyvin, ja nakit toimivat hyvin motivaattorina. Sekä kasvattaja että omistajat ovat tyytyväisiä.

Koirakaan ei näytä kovin pettyneeltä.

Kiitämme Sannaa paitsi esittämisestä ja puunaamisesta, myös kyydityksestä! Seuraavaksi on sitten pentunäyttely Messukeskuksessa 12.11.

Lintsaamme tänään koulusta, koska aamulla oli tarpeeksi tapahtumaa sekä koiralle että ihmisille. Seuraava kerta onkin sitten vasta kahden viikon päästä.

Avainsanat:

Yksi ajatus artikkelista “Pentunäyttely Lohjalla

  1. penni98 sanoo:

    Hyvää ja positiivistä kommenttia tuo Lennu on saanut 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: