Pentukurssi, 5. kerta

Tänään aloitettiin harjoittelemalla hihnassa kulkemista. Pujottelimme neljän muovitörpön ympärillä, ja kun se sujui ok, lisättiin törppöihin muutama lelu häiriöksi. Meillä Lennun kanssa sujui ihan hyvin. Kerran Lennu tosin ehti napata lelun, kun en pitänyt tarpeeksi etäisyyttä siihen. Mutta muuten siis ok. Seuraavaksi harjoiteltiin paikalla oloa häiriöiden alla. Häiriönä kurssin ope kierteli joukossamme ja pysähtyi juttelemaan. Lennulta paikalla olo sujui varsin hyvin. Seuraavaksi lisättiin vaikeusastetta niin, että ope tuli silittämään koiraa ja sen jälkeen vielä harjaamaan harjalla. Lennu antoi koskea ihan kiltisti, mutta harja oli sen verran kiinnostava, että sitä olisi pitänyt maistaa. Harjakin kuitenkin unohtui aika pian ja Lennu keskittyi taas olemaan kiltisti. Näiden jälkeen harjoiteltiin vielä vieraan ihmisen tutkittavana olemista, ja sekin Lennulta meni hyvin, kun namit olivat tarpeeksi houkuttelevia. Lopuksi harjoiteltiin alustalle menoa. Alustana meillä oli Lennun oma pyyhe. Lennu ei ihan tajunnut jutun jujua ja yritti tarjota maahan menoa pyyhkeen ulkopuolella. Alkoi tuntua siltä, että maaten paikalla oloa on harjoiteltu niin paljon, että Lennu kuvittelee, että kaikissa harjoituksissa on tarkoitus maata hiljaa paikallaan. Muutaman kerran Lennu kuitenkin käveli pyyhkeen päälle ja sain palkattua siitä. Harjoituksia jatketaan kotona. Päätin kuitenkin vaihtaa alustaa, koska tuo samainen pyyhe on se, jolla Lennua on kuivattu suihkun ja sadesään jälkeen. Se ei selvästikään ole Lennun lempipyyhe…

Tästä kerrasta viisastuneena päätin myös, että ensi viikolla tehotreenataan muita juttuja kuin maaten paikalla oloa. Seisomisharjoitukset ainakin olisi syytä aloittaa seuraavaa näyttelyä silmälläpitäen.

Huomenna matkaamme Korsoon trimmiin. Alunperin Lennun piti päästä käsittelyyn jo torstaina, mutta silloin eläinlääkäriepisodi sotki suunnitelmia ja päätimme suosiolla siirtää trimmiä. Mutta huomenna lähtee ainakin hahtuvat päästä ja mitä muuta Sanna näkeekään tarpeelliseksi tehdä.

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: